Skip to main content

Ruotsinsalmi

Ruotsinsalmi tuotteista on aistittavissa meren ja luonnon vuorovaikutus ja Suomenlahden saariston karu kauneus. Tuotteissa on häivähdys Ruotsinsalmen menneisyyttä ja nykyisyyttä. Ruotsinsalmi sarjan tuotteita on saatavilla kylpy-, käsi- ja kasvopyyhkeinä. Ruotsinsalmi sarjan tuotteet on kudottu luonnonmateriaaleista, puuvillasta ja pellavasta.

Valkoisen Hallan tarina syntyi Ruotsinsalmen linnoituksen aikaisten redutien eli pienten linnakkeiden neliskulmaisista muodoista, jotka antoivat mahdollisuuden seurata idästä tulevaa laivaliikennettä ja puolustautua mahdollisten vihollisten hyökkäyksiltä.

Ruskea Kukouri sarja sai ajatuksen Kotkan edustalla olevasta pienestä linnakesaaresta, joka toimi Ruotsinsalmen meritaistelussa yhtenä johtavien laivaväylien suojaajana.
Fort Slavan rauniot kertovat edelleen omaa tarinaansa menneistä ajoista. 

Sininen Veitkari, saari Ruotsinsalmen meritaisteluiden alueella, jossa taivaan ja meren väri kohtaavat toisensa.

Harmaa Viikari, Suomenlahden ja Ruotsinsalmen taistelun saarien kalliot ja kesyttämätön luonto luovat tarinan, joka kestää aikaa. 

Majakka

Majakat ovat osa merenkulun historiaa ja kulttuuriperintöä, jotka tarinoillaan luovat kiehtovia kokonaisuuksia. Majakka tuotteissa hehkuvat värit, joilla saadaan aikaan tunnelma pysyvyydestä ja turvallisuudesta. Majakka sarjan tuotteita on saatavilla kylpy-, käsi- ja kasvopyyhkeinä. Majakka sarjan tuotteet on kudottu luonnonmateriaaleista, puuvillasta ja pellavasta.

Willainen

Lämpöä kylmeneviin iltoihin!
Torkkupeitto, on kudottu suomenlampaan villasta, upeasta ja aidosta luonnonmateriaalista.