Ruotsinsalmi

Ruotsinsalmi tuotteista on aistittavissa meren ja luonnon vuorovaikutus ja Suomenlahden saariston karu kauneus. Tuotteissa on häivähdys Ruotsinsalmen menneisyyttä ja nykyisyyttä. Ruotsinsalmi sarjan tuotteita on saatavilla kylpy-, käsi- ja kasvopyyhkeinä. Ruotsinsalmi sarjan tuotteet on kudottu luonnonmateriaaleista, puuvillasta ja pellavasta.

Valkoisen Hallan tarina syntyi Ruotsinsalmen linnoituksen aikaisten redutien eli pienten linnakkeiden neliskulmaisista muodoista, jotka antoivat mahdollisuuden seurata idästä tulevaa laivaliikennettä ja puolustautua mahdollisten vihollisten hyökkäyksiltä.

Ruskea Kukouri sarja sai ajatuksen Kotkan edustalla olevasta pienestä linnakesaaresta, joka toimi Ruotsinsalmen meritaistelussa yhtenä johtavien laivaväylien suojaajana.
Fort Slavan rauniot kertovat edelleen omaa tarinaansa menneistä ajoista. 

Sininen Veitkari, saari Ruotsinsalmen meritaisteluiden alueella, jossa taivaan ja meren väri kohtaavat toisensa.

Harmaa Viikari, Suomenlahden ja Ruotsinsalmen taistelun saarien kalliot ja kesyttämätön luonto luovat tarinan, joka kestää aikaa. 

SUNILA

Sunila tuotteiden tarina on syntynyt Kotkassa, Kymijoen suistossa sijaitsevan Alvar Aallon suunnitteleman alueen ympärille. Alueen luonto ja valkoiset talojen seinät olivat lähtökohtana suunnittelussa. Muotojen ja pintojen selkeys luo tuotteista ajattomia ja toisiinsa yhdistettäviä kokonaisuuksia. Sunila-pyyhesarjan tuotteita on saatavilla kylpy-, käsi- ja kasvopyyhkeinä. Tuotteet on kudottu luonnonmateriaaleista, puuvillasta ja pellavasta.

Willainen

Lämpöä kylmeneviin iltoihin!
Willainen-sarja koostuu torkkupeitoista ja kaulahuiveista. Molemmat tuotteet on kudottu aidosta luonnonmateriaalista, villasta.

Yhteystiedot

Birta Design
+358 45 2782 857
Y-tunnus 1439170-0

Jaa tämä sivu

Birta Design 2022-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.